Milano ekipa 34-ojo turo rungtynėse namuose 5:1 sutalžė „Bologna“ futbolininkus bei pakilo į šeštąją turnyrinės lentelės vietą, kuri garantuoja dalyvavimą kito sezono Europos lygos turnyre.

Legendinis Italijos klubas šį sezoną nedalyvavo jokiame tarptautiniame turnyre, o Čempionų lygoje paskutinį kartą varžėsi 2013-2014 metų sezone.

Į septintąją vietą „AC Milan“ nustūmė vieną pajėgiausių pastarųjų metų Italijos komandų „Napoli“. Penktą vietą užima „AS Roma“ ekipa, už konkurentus iš Milano turinti vienu tašku daugiau.

Pergalingame mače po įvartį nugalėtojams pelnė Alexis Saelemaekersas, Hakanas Calhanoglu, Ismaelis Bennaceras, Ante Rebičius ir Davide‘as Calabria.

Iš duobės išlipęs Milano klubas po karantino dar nepralaimėjo – per 8 rungtynes iškovotos 6 pergalės, o 2 mačai baigėsi lygiosiomis. Per šias akistatas ekipa pelnė 25 įvarčius, o praleido tik 9.

Kitose šeštadienio „Serie A“ rungtynėse „Verona“ 1:1 sužaidė su „Atalanta“, o „Cagliari“ tokiu pačiu rezultatu taikiai išsiskyrė su „Sassuolo“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)