Nesėkmių duobė „Norwich“ komandai virto praraja – po sezono atnaujinimo pralaimėjo visas 8 rungtynes iš eilės.

Pirmame kėlinyje Emiliano Buendia (35 min.) prieš savo akis išvydo raudonąją kortelę po to, kai agresyviai žaidė prieš Ashley Westwoodą, smogdamas šiam į galvą alkūne. Sprendimą aikštės arbitras priėmė prie vaizdo peržiūros monitoriaus.


Po 9 minučių iš aikštės buvo išvarytas kitas „Norwich“ žaidėjas Josipas Drmičius (45+3), tiesiog „įčiuožęs“ į stovinčio varžovo kojas.


Nors pastangos gintis buvo didelės, tai reiškė aikštės šeimininkų kapituliaciją – jėgos aikštėje buvo pernelyg nelygios. Kad maža nepasirodytų 80-ą min. Benas Godfrey antrąjį įvartį svečiams pelnė į savus vartus.


Pirmojo svečių įvarčio autorius yra Chrisas Woodas (45+5).

„Norwich“ tapo trečiuoju klubu „Premier“ lygos istorijoje, pralaimėjusiu namie penkis kartus iš eilės ir nepelniusiu nė vieno įvarčio. „Burnley“ po pergalės iš 9 vietos išstūmė Londono „Arsenal“.

Lyg dar to būtų negana, paskutines sezono rungtynes išvykoje „Norwich“ futbolininkai žais su „Manchester City“ komanda. Tikėtina, kad nesėkmių ruožas šį sezoną taip ir nebus nutrauktas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)