Savaitgalį sostinėje net 0:4 neprilygę Vilniaus „Žalgiriui“ šį kartą „Sūduvos“ futbolininkai Žemaitijoje kontroliavo žaidimą nuo pirmųjų minučių, o pirmasis įvartis buvo pelnytas 34 minutę, kai kamuolį į vartus pasiuntė baudos aikštelėje jį gavęs Ivanas Hladikas.

Antrąjį įvartį 57 min. pelnė Danielis Offenbacheris, kai saugas pasiryžo itin tolimam smūgiui į vartus. Austro iš maždaug 35 metrų smūgiuotas kamuolys įskriejo į patį apatinį vartų kampą.

Taškas rungtynėse buvo padėtas 76 min., kai trečiąjį įvartį sukūrė kartu aikštėje pasirodę Josipas Tadičius ir Ignas Raštutis. Jaunasis marijampolietis iš dešiniojo krašto perdavimą atliko taip, kad patyrusiam kroatui iš poros metrų beliko jį galva nukreipti į laisvą vartų kampą.

Kitus savo varžovus taurės turnyre „Sūduva“ sužinos burtų ceremonijos metu penktadienį 11 val.

Artimiausias rungtynes marijampoliečiai žais liepos 19 d. 19 val. Gargžduose su „Banga“. Tai bus A lygos 10-ojo turo mačas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)