Nuo pat susitikimo pradžios varžovų aikštės pusę apgulę žalgiriečiai ilgai pirmojo įvarčio medžioti neturėjo – 15-ąją susitikimo minutę pasižymėjo komandos kapitonas Linas Pilibaitis, kuris netrukus ir padvigubino kauniečių persvarą.

Vėliau pirmojo kėlinio metu veteranas turėjo dar ne vieną šansą pasižymėti, tačiau jie liko neišnaudoti ir po pirmojo kėlinio A lygos komandos žaidėjai pirmavo rezultatu 2:0.

Antrajame rungtynių kėlinyje pagrindinėje „Kauno Žalgirio“ komandos sudėtyje įvyko ir keletas debiutų – pirmą kartą oficialiose rungtynėse žaidė Martynas Medelinskas, Deitonas Vinckus, Domantas Putrius ir Domantas Vitkus.

Sužaidus apie 15 minučių antroje rungtynių dalyje į aikštės šeimininkų vartus krito dar vienas įvartis. Trečiojo komandos įvarčio autoriumi tapo Benas Anisas, kuriam tai buvo pirmasis įvartis vilkint „Kauno Žalgirio“ komandos marškinėlius.

Pirmąjį savo įvartį pelnė ir debiutantas D.Vitkus. Sulaukęs gero perdavimo puolėjas įkirto į baudos aikštelę ir ten pelnė 4 komandos įvartį.

Į LFF taurės ketvirtfinalį jau taip pat žengė Vilniaus „Žalgirio“, Kauno „Hegelman“, „Riteriai“ ir „Panevėžio“ ekipos.

„Panevėžio“ komanda antradienį svečiuose 3:0 nugalėjo „Jonavos“ futbolininkus, o „Riteriai“ namie 2:0 palaužė „Bangą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)