Čempionato lyderiai svečiuose 2:1 (2:0) įveikė „Granada“ ir visiškai priartėjo prie nugalėtojų titulo.

Pergalę „Real“ klubui nukalė 10 min. iš aštraus kampo tiksliai šovusio Ferlando Mendy ir 16 min. techniškai pasižymėjusio Karimo Benzemos įvarčiai.

Madridiečių vartininkui Thibaut Courtois nepavyko šeštose rungtynėse iš eilės išsaugoti savo vartų sausų: po daugiau nei 500 min. be praleisto įvarčio belgas šį kartą buvo priverstas išpainioti savo vartų tinklą, kai 50 min. Darwinas Machisas pasiuntė kamuolį jam tarp kojų.

„Real“ su 83 taškais išlaikė 4 taškų persvarą prieš vienintelę grėsmę jiems dar keliančią varžovę „Barceloną“ (79 tšk.).

Iki Ispanijos pirmenybių finišo liko du turai, o tai reiškia, kad Madrido atstovams iš paskutinių dviejų mačų su „Villarreal“ ir „Leganes“ užtenka tiesiog laimėti vieną arba du sužaisti lygiosiomis, kad jie taptų nebepavejami „Barcai“.

Čempionų trofėjus „Real“ klubui gali atitekti tik antrą kartą per pastaruosius aštuonerius metus. Paskutinį kartą „Los Blancos“ triumfavo 2017 m., kai jiems taip pat vadovavo Zinedine'as Zidane'as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)