„Juventus“ futbolininkai namuose du kartus atsilikinėjo, tačiau sugebėjo išplėšti lygiąsias 2:2 akistatoje su „Atalanta“.

Turino klubą gelbėjo C. Ronaldo, kuris mušė 11 metrų baudinius 55-ąją ir 90-ąją minutėmis. Šį sezoną Italijoje portugalas realizavo visus 11 savo baudinių.

35-erių „Juventus“ superžvaigždė su 28 įvarčiais yra antras rezultatyviausias „Serie A“ žaidėjas. Su 29 įvarčiais pirmauja „Lazio“ atakų lyderis Ciro Immobile.

Nors ir nelaimėjo, „Juventus“ padidino pranašumą nuo artimiausių persekiotojų, nes į duobę įkritusi Romos „Lazio“ komanda patyrė trečią pralaimėjimą iš eilės.

Sostinės klubas 1:2 nusileido „Sassuolo“ ekipai. Likus žaisti 6 turus „Lazio“ nuo lyderių jau atsilieka 8 taškais. „Atalanta“ žengia trečia ir už „Lazio“ turi tik 1 tašku mažiau.

Į penktąją vietą šeštadienį pakilo „AS Roma“ klubas, kuris svečiuose 3:0 sutriuškino autsaiderius „Brescia“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)