„Real“ futbolininkai namuose 2:0 (1:0) nugalėjo Vitorijos-Gasteiso „Alaves“ ekipą ir dar labiau priartėjo prie 34-ojo čempionų titulo istorijoje.

Baskai jau 3 minutę galėjo išsiveržti į priekį, bet iš pradžių pataikė į skersinį, o tuomet po jų smūgio kamuolį nuo vartų linijos išnešė Raphaelis Varane'as.

Šalto dušo išvengę Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai netrukus patys ėmėsi darbo ir 11 min. Karimas Benzema realizavo 11 metrų baudinį bei pelnė savo 18-ąjį įvartį šį sezoną.

Pačioje antrojo kėlinio pradžioje, 50 min., nuošalės žabangų išvengęs prancūzas dar kartą atsidūrė atakos smaigalyje ir atliko perdavimą Marco Asensio, kuriam teliko nukreipti kamuolį į tuščių vartų tinklą.

Šeimininkų vartininkas Thibaut Courtois penktose rungtynėse iš eilės išsaugojo savo vartus sausus.

„Real“ su 80 taškų išlaikė 4 taškų persvarą prieš vienintelę grėsmę jiems dar keliančią varžovę „Barceloną“ (76 tšk.).

Iki Ispanijos pirmenybių finišo liko trys turai, o tai reiškia, kad Madrido atstovams iš paskutinių trijų mačų su „Granada“, „Villarreal“ ir „Leganes“ užtenka laimėti du arba vieną ir du sužaisti lygiosiomis, kad jie taptų nebepavejami „Barcai“.

Čempionų trofėjus „Real“ klubui gali atitekti tik antrą kartą per pastaruosius aštuonerius metus. Paskutinį kartą „Los Blancos“ triumfavo 2016-17-ųjų sezone, kai jiems taip pat vadovavo Z. Zidane'as.

Turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)