Italijos „Serie A“ pirmenybėse „Lazio“ komandos troškimas pasivyti pirmoje vietoje esantį Turino „Juventus“ ir sumedžioti titulą byra į šipulius. Antradienį „Lazio“ išvykoje apmaudžiai 1:2 nusileido vienai iš turnyro autsaiderių „Lecce“ ekipai ir patyrė jau trečią pralaimėjimą per 5 rungtynes.

5-ą dvikovos minutę Felipe Caicedo išvedė „Lazio“ į priekį, tačiau varžovų žaidėjų Khouma Babacaro ir Fabio Luciano įvarčiai lėmė „Lecce“ pergalę. Skirtumas galėjo būti dar didesnis, tačiau „Lecce“ per pridėtą pirmojo kėlinio laiką nesugebėjo realizuoti 11 m baudinio.

„Lazio“ dar galėjo išsigelbėti nuo pralaimėjimo per pridėtas 7 minutes prie pagrindinio rungtynių laiko, tačiau nervai neišlaikė saugui Patricui. Iš nevilties „Lazio“ žvaigždė 93-ą dvikovos minutę suleido savo dantis į G. Donati ranką.


Teisėjas už nesportinį elgesį Patricui parodė raudonąją kortelę ir išvarė iš aikštės. Futbolininkas gali praleisti likusias šio sezono rungtynes.

foxsports.com netgi rašo, kad kai kurie „Lazio“ fanai reikalauja klubo apskritai nutraukti sutartį su Patricu.

Kitose antradienio „Serie A“ rungtynėse atotrūkio nuo persekiojančio „Lazio“ nepavyko padidinti čempionišku ritmu žingsniuojančiam „Juventus“. Turino komanda išvykoje 2:4 nusileido „AC Milan“ futbolininkams.

Rungtynėse po Adrieno Rabiot ir Cristiano Ronaldo įvarčių pirmavo „Juventus“, tačiau vėliau net 4 įvarčius iš eilės mušė „AC Milan“. Nugalėtojams įvarčius pelnė Zlatanas Ibrahimovičius (11 m baudinys), Franckas Kessie, Rafaelis Leao, Ante Rebičius.

Titulą medžiojantis „Juventus“ turi 7 taškų pranašumą, čempionate liko sužaisti 7 rungtynes.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)