Nepaisant to, kad po vienintelio įvarčio rungtynėms įpusėjus „Tottenham Hotspur“ pirmavo, Giovani Lo Celso ir Harry Winksui teko imtis aktyvių veiksmų, kad išskirtų Hufo Llorisą ir Heung-min Soną.

Prancūzų vartininkas atbėgęs per aikštę agresyviai puolė puolėją iš Korėjos. Po rungtynių H. Llorisas pripažino, kad jo pyktį išprovokavo atmestinas jo komandos draugo žaidimas gynyboje.


Į visa tai kitaip reagavo komandos strategas J. Mourinho.

„Nuostabu, – teigė jis, sulaukęs klausimo, kaip vertina minėtą epizodą, kai jo žaidėjai vos nesusimušė aikštėje. – Tai veikiausiai bus mūsų pokalbių pasekmė. Jei norite ką nors dėl to kaltinti, tai kaltinkite mane. Buvau kritiškas savo auklėtiniams, nes jie, mano galva, nepakankamai kritiški savo ir komandos draugų atžvilgiu. Prašiau jų, kad reikalautų iš savęs ir kitų daugiau. Prašiau spausti vieni kitus, kad būtų komanda dvasia „visi už viską“.

Ir tęsė: „Sonny yra nuostabus vaikis, kurį visi myli, tačiau kapitono nuomone, jis galėjo padaryti daugiau dėl komandos, galėjo tos pastangos būtų kitokios. Pora piktų žodžių, gal dar stūmimas – tai labai svarbu komandos augimui. Tai išties gerai nuteikė. Pasakiau jiems, jei bus tokios reakcijos, jūs išliksite vieningi iki pačios pabaigos“.

„Tottenham Hotspur“ pergalę iškovojo po Michaelo Kewane'o įvarčio 24-ią minutę. Tačiau komanda rikiuojasi tik 8-oje turnyro lentelės pozicijoje – po sugrįžimo laimėjo 2 iš 4 rungtynių. Nuo 4-oje vietoje esančios Londono „Chelsea“ ekipą skiria 10 taškų.


J. Mourinho neabejoja, kad tas konfliktas rodo, kad jo auklėtiniams ne vistiek, kas vyksta: „Tai rodo, kad jie išties nusivylę ir gal kaltina vieni kitus dėl paskutinio prasto pasirodymo prieš „Sheffield United“. Galbūt stengdamasis apsaugoti savo žaidėjus ir komanda dėl to kaltę kaip daugelis suversčiau teisėjui Michaelui Oliveriui, bet už uždarų durų sakiau taip: „Pamirškite M. Oliverį ir sutelkite dėmesį į savo žaidimą“.

Kitas rungtynes „Tottenham Hotspur“ žais išvykoje su „Bournemouth“ ketvirtadienį.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)