Pirmadienio vakarą „Werder“ svečiuose 2:2 sužaidė su „Heidenheim“. Pirmasis mačas Bremene baigėsi 0:0, todėl Bundeslygos klubas laimėjo išvykoje pelnytų įvarčių dėka.

„Werder“ šį sezoną Bundeslygoje užėmė 16-ąją vietą, o „Heidenheim“ antroje šalies lygoje finišavo 3-a.


Lemiamose rungtynėse Bremeno klubas išsiveržė į priekį jau 3-ąją minutę, bet 85-ąją minutę intriga grįžo šeimininkams išlyginus rezultatą.

„Heidenheim“ kilo į lemiamą šturmą, bet per pridėtą laiką antrąjį „Werder“ įvartį mušė Ludwigas Augistinssonas, o atsakomasis šeimininkų įvartis jų jau neišgelbėjo.

41-erių „Werder“ legenda Claudio Pizarro po šių rungtynių paskelbė apie karjeros pabaigą. Puolėjas iš Peru gynė šio klubo garbę 1999-2001, 2008-2012, 2015-2017 bei 2018-2020 metais. Per 320 mačus Bremene jis pelnė 152 įvarčius.


„Werder“ yra daugiausiai sezonų (56) pirmojoje Vokietijos lygoje sužaidusi futbolo komanda. Skaičiuojant per visą istoriją iškovotus taškus ekipa nusileidžia tik Miuncheno „Bayern“ ir Dortmundo „Borussia“ klubams.

39 sezonus iš eilės Bundeslygoje jau sužaidusi „Werder“ prieš lemiamus mūšius su „Heidenheim“ sulaukė netikėto palaikymo. Klubo logotipą Bremeno laukuose sirgaliai suformavo naudodami traktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)