Nugalėtojai triskart smūgiavo į vartų plotą, ir kiekvienu atveju „Chelsea“ legionieriui iš Ispanijos Kepai tekdavo traukti kamuolį iš tinklo.

Dar vienas šeimininkų įvartis nebuvo įskaitytas po ilgos vaizdo peržiūros įžvelgus nuošalę.

Franko Lampardo auklėtiniai trečiadienį pirmieji sveikino pasižymėjusį saviškį, kuomet 42-ą min. Willianas realizavo 11 m baudinį.

Jau per pridėtą pirmo kėlinio laiką Tomašas Součekas grąžino lygybę, o iškart po pertraukos Michailas Antonio apvertė situaciją aukštyn kojomis.

72-ą min. antrą įvartį pelnė Willianas, ir „Chelsea“ rungtynių pabaigoje ėmė spausti varžovus ieškodami kelių į pergalę.

Tačiau atsimušė į akligatvį – po keitimo pasirodęs ukrainietis Andrejus Jarmolenka 89-ą min. rezultatyviai užbaigė žaibišką „West Ham“ kontrataką.

Davido Moyeso ekipai tai buvo pirmoji pergalė po sezono atnaujinimo praėjusį mėnesį, be to, per pirmąsias dvejas rungtynes ji nebuvo pelniusi nė įvarčio. Į 16-ą vietą kilstelėtą „West Ham“ (30 taškų) nuo iškritimo zonos dabar skiria 3 taškai.

Tuo metu „Chelsea“ (54 tšk.) lieka ketvirtas, nors galėjo aplenkti „Leicester City“ (55 tšk.), kuris ankstyvesnėse trečiadienio rungtynėse išvykoje 1:2 nusileido Liverpulio „Everton“ (44 tšk., 11-a vieta).

Po ankstyvų Richarlisono ir Gylfi Sigurdssono įvarčių svečiams pavyko tik sušvelninti rezultatą – 51-ą min. tai padarė Kelechi Iheanacho.

„Leicester City“ po priverstinės pertraukos čempionate dar nepatyrė pergalės džiaugsmo, o dviejų konkurentų pralaimėjimai pirmiausia naudingi įkandin sekantiems „Manchester United“ ir „Wolverhampton“ (po 52 tšk.) klubams, nusitaikiusiems į vietas kito sezono UEFA Čempionų lygoje.

Vytis pabėgusius varžovus bando ir Londono „Arsenal“, namuose 4:0 sutriuškinęs „Norwich City“.

Du įvarčius sumušė Pierre'as-Emerickas Aubameyangas, po vieną pridėjo Granitas Xhaka bei Cedricas Soaresas.

„Arsenal“ šoktelėjo į septintą vietą (46 tšk.).

Dar vienose trečiadienio „Premier“ lygos rungtynėse „Newcastle United“ svetimoje teritorijoje 4:1 įveikė „Bournemouth“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)