Kaip sakė apdovanojimą įteikęs KKSD gen. direktoriaus pavaduotojas Ritas Vaiginas, Lietuvoje daug žmonių, investuojančių į sportą, tačiau tik nedaugelis jų teikia labdarą ir paramą nežiūrėdami savo naudos.

"R.Karpavičius - vienas iš tokių. Veteranų sporto rėmimas - tai gryna labdara, čia investuoti pinigai atgal negrįš, bet tai labai gražus socialinis gestas", - dėkojo R.Vaiginas R.Karpavičiui už tai, kad jis jau daugelį metų finansiškai remia vyresnio amžiaus futbolininkus, finansuoja jiems sanatorijų gydymo išlaidas, sudėtingų operacijų, tokių kaip sąnario keitimas, išlaidas ir pan.

UAB "Karpis" generalinis direktorius Raimondas Karpavičius - pats buvęs futbolininkas, Klaipėdos "Atlanto" reprezentacinės komandos žaidėjas.

"Svarbu suteikti paramą tiems, kam jos iš tikrųjų reikia", - nedaugžodžiavo svečias.

Lietuvos futbolo veteranų sąjunga "Meistrai" savo veiklą pradėjo prieš dvylika metų. Įsikūrę kaip klubas, vėliau futbolo veteranai savo veiklą plėtė ir šiuo metu juos vienija sąjunga.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją