Dar mažiausiai metus likti Šiaurės Italijoje įsipareigojo 42-ejų vartininkas Gianluigi Buffonas ir 35-erių gynėjas Giorgio Chiellini.

Nė vienas iš jų šiame sezone nebeatliko ryškesnio vaidmens aikštėje (G. Chiellini sutrukdė ir ilgam jį eliminavusi trauma), tačiau komandos rūbinėje ilgamečiai „bianconeri“ lyderiai laikomi nepamainomais.

G. Buffonas „Juventus“ garbę gynė beveik visą karjerą, kurią pradėjo 1995 metais pradėjo „Parma“ klube. Neskaitant praėjusio sezono, praleisto „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija), Gigi Turine žaidžia nuo 2001-ųjų. Iš viso jo sąskaitoje – 509 rungtynės Senosios senjoros sudėtyje.

Kairiuoju arba vidurio gynėju žaidžiantis G. Chiellini „Juventus“ garbę gina nuo 2005 metų ir per tą laiką rungtyniavo 386 mačuose bei pelnė 27 įvarčius.

Pirmadienį pranešta ir apie naujoko atvykimą. Kitame sezone juodai ir baltai dryžuotus marškinėlius vilkės atraminis saugas iš Brazilijos Arthuras.

23-ejų futbolininkas nuo 2018-ųjų atstovavo „Barcelona“ ekipai, šiame sezone jis pasižymėjo 4 įvarčiais.

Italijos grandams gynybos ramstis atsiėjo 72 mln. eurų, dar 10 milijonų gali tekti pridėti už įvairius žaidėjo pasiekimus.

Priešinga kryptimi pajudėjo saugas iš Bosnijos ir Hercegovinos Miralemas Pjaničius.

30-metis standartinių situacijų specialistas, kuris „Juventus“ rungtyniavo nuo 2016-ųjų, į Kataloniją keliasi už maždaug 60 mln. eurų. Su „Barcelona“ jis pasirašė ketverių metų kontraktą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)