Prieš kurį laiką šansus tapti čempione praradusi „Borussia“ namie net 0:4 nusileido „Hoffenheim“ klubui, kuriam visus keturis įvarčius pelnė Kroatijos rinktinės puolėjas.

Įkvėpimo ketvirtajam savo įvarčiui A. Kramaričius pasisėmė iš „Liverpool“ futbolininko Roberto Firmino, garsėjančio įvarčiais ir perdavimais nežiūrint į vartus ar kamuolį.

50-ąją mačo minutę „Hoffenheim“ lyderis stojo mušti 11 metrų baudinio jo komandai jau pirmaujant 3:0. Pasitikėjimo savimi nestokojęs puolėjas smūgį atliko nusisukęs nuo vartų.

A. Kramaričius kvailio vietoje neliko – nors „Borussia“ vartininkas Romanas Burki atspėjo, į kurią pusę bus mušamas kamuolys, smūgio atremti jam nepavyko.

Mačo herojus vėliau socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalino įvarčio akimirkos nuotrauka bei įraše pažymėjo ne ką kitą, o brazilą R. Firmino.

A. Kramaričius gina „Hoffenheim“ garbę nuo 2016 metų. Per puspenkto sezono jis klube sužaidė 150 rungtynių ir pelnė 70 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)