Atnaujinus čempionatą, „Wolves“ taškų dar neprarado. UEFA Čempionų lygos svajonės nepaleidžianti Vakarų Anglijos komanda pelnė keturis įvarčius, nė vieno nepraleido ir pasiekė tris pergales iš trijų.

Šeštadienį vienintelis įvartis krito 62-ąją minutę, pasižymėjus Leanderiui Dendockeriui. Belgo smūgis paliko dėl išlikimo kovojančius „Aston Villa“ futbolininkus priešpaskutinėje turnyrinės lentelės vietoje.

Patys „vilkai“ pakilo į penktąją poziciją. Jie trimis taškais lenkia „Manchester United“, septyniais – „Tottenham“, aštuoniais – „Sheffield United“ ir net devyniais – Londono „Arsenal“.

Nuo Čempionų lygą garantuojančios ketvirtosios vietos Vulverhamptono klubą skiria du taškai – šią poziciją dabar užima Londono „Chelsea“. Tiesa, „vilkų“ konkurentai yra sužaidę rungtynėmis mažiau.

„Wolves“ į aukščiausią Anglijos futbolo divizioną po šešerių metų pertraukos sugrįžo tik 2018-aisiais. Pernai jie „Premier“ lygoje užėmė septintąją vietą ir po 39 metų pertraukos grįžo į tarptautinę areną.

Nuno Espirito Santo treniruojama komanda šį sezoną pateko į Europos lygos aštuntfinalį, kurio atsakomąjį susitikimą su Pirėjo „Olympiakos“ žais rugpjūčio pradžioje.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)