Portugalas „Serie A“ 28-ojo turo rungtynėse Turine padėjo vietos „Juventus“ klubui net 4:0 (0:0) sutriuškinti „Lecce“ ekipą.

32 minutę savo gynėjo Fabio Lucioni dėl paskutinės vilties pražangos netekę svečiai laikėsi iki antrojo kėlinio pradžios, tačiau tuomet „Juve“ baigė juokus.

53 min. įvartį fantastišku smūgiu iš toli po C. Ronaldo perdavimo pelnė Paulo Dybala, 62 min. Cristiano realizavo savo paties uždirbtą 11 metrų baudinį, 83 min. pasižymėjo Gonzalo Higuainas perdavimo-gražuolio kulnu iš CR7 sulaukęs Gonzalo Higuainas, o 85 min. galutinį tašką padėjo galva kamuolį į vartus pasiuntęs Matthijsas de Ligtas.

C. Ronaldo per 24-erias šio sezono rungtynes pelnė 23 įvarčius ir rezultatyvumu nusileidžia tik dviem mačais daugiau sužaidusiam Romos „Lazio“ snaiperiui Ciro Immobilei su 27 įvarčiais.

Nenumaldomai devintojo iš eilės Italijos čempionų titulo link artėjantys „Juventus“ futbolininkai juos persekiojantį „Lazio“, kuris turi vieną susitikimą atsargoje, lenkia 7 taškais.

Iki pirmenybių pabaigos dar liko 10 turų.

Turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)