J. Kloppo auklėtiniai ketvirtadienį vakare pasiekė tai, dėl ko taip karštai kovotojo – tapo „Premier“ lygos čempionais, nors patys nežaidė. Pernykščiai čempionai „Manchester City“ futbolininkai nesugebėjo įveikti Londono „Chelsea“ (1:2), o to užteko, kad „raudonieji“ titulą užsitikrintų anksčiau laiko.

Kaip „Liverpool“ strategas pirmame interviu laimėjus titulą atskleidė, daugelis jo žaidėjų žiūrėjo „Manchester City“ ir „Chelsea“ rungtynes kartu viešbutyje. Per emocijomis persunktą pokalbį J. Kloppo akyse žvilgėjo ašaros.

Tai yra jums. Švęskite, likite namuose. Galite išeiti ir pabūti prie savo namų, bet ne toliau. Tai – jums. Nuoširdžiai sakau, kad negalėjau įsivaizduoti geresnio momento savo gyvenime. Tai daugiau, nei kada nors svajojau. Nuostabus momentas, jaudinanti kelionė, o gražiausi, kad ji dar tęsiasi.
Jurgenas Kloppas

„Ką aš galiu pasakyti, tai yra neįtikėtinas momentas. Tai, ką mano žaidėjai nuveikė per paskutinius dvejus, trejus metus yra sensacija. Man tai visiškas džiaugsmas juos treniruoti. Tapti su šiuo klubu čempionais yra fantastika. Man nesunku motyvuoti vaikinus, kai klubas turi tokią didingą istoriją. „Manchester City“ žaidimas buvo tikrai intensyvus. Nenorėjau, kad tai mane įtrauktų, tačiau vistiek įtraukė“, – „Sky Sports“ sakė J. Kloppas.


Treneris kreipėsi ir į fanus: „Tai yra jums. Švęskite, likite namuose. Galite išeiti ir pabūti prie savo namų, bet ne toliau. Tai – jums. Nuoširdžiai sakau, kad negalėjau įsivaizduoti geresnio momento savo gyvenime. Tai daugiau, nei kada nors svajojau. Nuostabus momentas, jaudinanti kelionė, o gražiausi, kad ji dar tęsiasi. Tačiau dabar tiesiog pasimėgaukime šia akimirka“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)