Mindaugo Čepo kariauna į priekį išsiveržė 19-ąją susitikimo minutę. Kamuolį šalia baudos aikštelės susistabdęs Michaelas Thuique'as stipriu smūgiu nuginklavo Igną Driomovą bei džiaugėsi pirmuoju įvarčiu šiame sezone.

Pirmą kartą šiemet galėjo pasižymėti ir Donatas Kazlauskas, tačiau šio baudinį 32-ąją minutę atrėmė puikiai sužaidęs I. Driomovas.

Atkakliai kovojusi „Banga“ sirgalius pašokti iš savo vietų privertė 55-ąją minutę – tada Renato Matosas blokavo vartininko Tado Simaičiui kamuolio išmušimą toliau nuo savo vartų ir, jį perėmęs, pasiuntė į tuščius vartus.

Kartą Gargždų klubo puolėjas Julius Kasparavičius buvo įsiveržęs į baudos aikštelę, bet nuo jo smūgį apsigynė T. Simaitis, kitoje aikštės pusėje – D. Kazlausko galva muštą kamuolį sugavo I. Driomovas.

Po šios akistatos „Banga“ su 8 taškais žengia ketvirta, o „Riteriai“ savo kraityje turi 5 taškus.

Kitose Lietuvos A lygos 6-o turo rungtynėse po dramatiškos dvikovos sostinėje „Kauno Žalgiris“ 3:2 (2:0) įveikė Vilniaus „Žalgirį“. Tai buvo pirmoji kauniečių pergalė tarpusavio rungtynėse nuo 2017-ųjų metų vasaros.

Marijampolėje anksčiau pasibaigusiose rungtynėse trečiadienį „Sūduva“ 3:0 nugalėjo „Panevėžio“ futbolininkus, o visus tris įvarčius šeimininkams pelnė Mihretas Topčagičius.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)