Nugalėtojams po du įvarčius pelnė Philas Fodenas (22 min., 63 min.) ir Riyad Mahrez (43, 48), dar vieną pridėjo Davidas Silva (51).

Italijoje pratęstame „Serie A“ čempionate pirmadienį „AC Milan“ išvykoje 4:1 nugalėjo „Lecce“ futbolininkus.

Samu Castillejo įvartis pirmame kėlinyje išvedė „Rossoneri“ į priekį, tačiau aikštės šeimininkai – Marco Mancoscu – rezultatą išlygino nuo 11 m baudinio žymos (54 min.).

Tuomet „AC Milan“ užsimojo iš peties – įvarčius pelnė Giacomo Bonaventura (55), Ante Rebičius (57) ir Rafaelis Leao (72) – ir užsitikrino įtikinamą pergalę.

Kitose rungtynėse „Fiorentina“ ir „Brescia“ sužaidė lygiosiomis 1:1, o turnyro lentelės lyderiai Turino „Juventus“ futbolininkai išvykoje 2:0 nugalėjo „Bologna“ ekipą. Po įvartį pelnė Cristiano Ronaldo (23 min. iš 11 m) ir Paulo Dybala (36 min.).

Ispanijoje 31-o turo rungtynes pirmadienį sužaidė „Sevillia“ ir „Villareal“. Komandos išsiskyrė taikiai – 2:2. „Leganes“ ir „Granada“ savo akistatą užbaigė 0:0.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)