Rusijos žiniasklaida net ūžia nuo skandalingų antraščių, bet esmė tokia – visus turėtų apimti gėda dėl tokio Rusijos čempionato lygio, kur komandas sužaidus rungtynes skiria net 9 įvarčiai.

„Rostov“ ekipa po įvarčio 1-ąją dvikovos minutę pirmavo, tačiau galiausiai pralaimėjo praleidusi 10 įvarčių iš eilės.

Nugalėtojams 3 įvarčius pelnė Aleksandras Kokorinas (tas pats, kuris už muštynes viešoje vietoje praleido apie metus laiko kalėjime), Antoninas Zabolotnas ir Dmitrijus Polozas pridėjo po du įvarčius, dar po įvarti pelnė Andrejus Mostovojus, Ivanas Novoselcevas ir Nikita Koldunovas.

Kylant kritikos bangai „Rostov“ išplatino pranešimą ir paaiškino didelę prarają tarp komandų ir rezultate.

„Daugelis mūsų klubo sirgalių, ypač tie, kurie nekalba rusiškai, negalėjo suprasti, kodėl dvikova baigėsi 1:10. Norėtume paaiškinti. 6 mūsų komandos žaidėjai užsikrėtę koronavirusu, o likusi komandos dalis karantinuota. Sočio komanda atmetė mūsų prašymą atidėti rungtynes ir štai kodėl į aikštę turėjo išbėgti jauni 16-19 metų žaidėjai. Rezultatas nuviliantis, tačiau norime, kad ir toliau mus palaikytumėte“, – teigiama pranešime spaudai.

Ir tęsiama: „Mūsų 17-metis vartininkas D. Popovas įspūdingai atrėmė 15 smūgių į vartus, įskaitant 11 m badinį. Tai yra naujas Rusijos „Premier“ lygos rekordas. Šiandien buvo Deniso šou ir jis pelnytai apdovanotas rungtynių žaidėjo prizu. Kitas neįtikėtinas dalykas buvo mūsų pirmasis įvartis. 17-metis Romanas Romanovas pelnė įspūdingą įvartį ir tapo jauniausiu žaidėju klubo istorijoje, kuriam tai pavyko padaryti. Jis taip pat įeina į „Premier“ lygos pirmąjį trejetą jauniausių žaidėjų, pelniusių įvartį“.

Klubas pažymėjo, kad jauni žaidėjai kovojo dėl kiekvieno aikštės centimetro ir padėkojo visiems palaikiusiems komandą tokiu sunkiu metu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)