Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai tik per paskutinį pusvalandį 3:0 (0:0) palaužė CF „Valencia“ pasipriešinimą.

Svečiai iš Valensijos buvo per plauką, kad pirmi išsiveržtų į priekį, kai po gražios kombinacijos įvartį 21 minutę pasiekė Rodrigo, tačiau po VAR peržiūros jis buvo neįskaitytas, nes užfiksuota milimetrinė nuošalė.

Po šio pavojaus skambučio pabudo jau ir „Real“ futbolininkai, kurie visus reikalus sutvarkė per 25-ias antrojo kėlinio minutes.

Iš pradžių, 61 min. Edeno Hazardo perdavimą uždarė Karimas Benzema, tuomet, 74 min., tikslus buvo Marco Asensio, o 86 min. dar kartą pasižymėjo tas pats K. Benzema, tik šį kartą itin efektingai: prancūzas komandos draugo perdavimą priėmė dešine koja, o kamuoliui pakilus į orą smūgiavo jį kairiąja ir vos nesuplėšė viršutinio vartų kampo tinklo.

Simboliška, kad tokiu įspūdingu įvarčiu Karimas pralenkė „Real“ legendą Ferencą Puškašą, kurio vardu jau gerą dešimtmetį yra vadinamas FIFA gražiausio metų įvarčio pasaulyje autoriui skiriamas apdovanojimas.


Dublį įforminęs K. Benzema su 243 įvarčiais visuose turnyruose pakilo į penktą rezultatyviausių „Real“ visų laikų snaiperių sąrašo vietą. Pirmas jame – net 450 tikslių šūvių sukaupęs Cristiano Ronaldo.

Po šios pergalės „Real“ su 62 taškais ir toliau lipa ant kulnų dviem taškais daugiau turinčiai pirmenybių lyderei „Barcelonai“ (64 tšk.).

Tuo metu šių metų UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio dalyvė „Valencia“ su 43 taškais rikiuojasi tik 8 vietoje.

Turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)