Be įvarčių per pagrindinį laiką pasibaigusio finalo Romoje nugalėtoją lėmė 11 m baudinių serija, kurią 4:2 laimėjo „Napoli“.

Per dvejas rungtynes sugrįžus į aikštes po pertraukos dėl koronaviruso pandemijos, „Juventus“ nepelnė nė vieno įvarčio.

M. Sarri kalbėjo, kad C. Ronaldo ir kiti puolime dalyvaujantys žaidėjai po karantino nedemonstruoja to pasirengimo lygio, koks buvo anksčiau. Be rungtynių futbolininkai praleido daugiau nei tris mėnesius.

„C. Ronaldo tokios pačio sportinės formos kaip Paulo Dybala ar Douglas Costa, tačiau jam trūksta aštrumo, kas jam paprastai neša sėkmę, – RAI kalbėjo „Juventus“ strategas. – Po rungtynių beveik nieko ir nesakiau žaidėjams. Buvau piktas ir nusivylęs, visai kaip jie, o tokiais momentais geriau patylėti. Geriau pakalbėsime kitos dienos ryte“.

Turino ekipoje baudinių loterijoje įvarčių nepelnė Paulo Dybala ir Danilo. C. Ronaldo net neteko stoti prie 11 m baudinio žymos.


Paskutinį kartą „Juventus“ dvejas rungtynes iš eilės įvarčių nepelnė 2015 metų spalį.

Žinoma, nusivylę žaidėjai, klubas, fanai, tačiau dabar toks momentas, kai trūksta ir sportinės formos, ir svarbos pojūčio. Priėmėme kitokius sprendimus nei įprastai. Mes nesame dabar tokie pavojingi kaip paprastai ir žaidėjams sunkiau kovoti su varžovais, kuriuos anksčiau nesunkiai įveikdavo. Rezultatas 0:0 – labai charakteringas šiam periodui.

„Napoli“ vyriausiasis treneris Gennaro Gattuso tvirtino, kad už jo auklėtinių sunkų darbą „futbolo dievai“ atlygino. Tai pirmas buvusio futbolininko trofėjus vyriausiojo trenerio pareigose.

Abi Italijos taurės finalininkės nekantrauja pratęsti „Serie A“ pirmenybes. „Juventus“ čia pirmauja, prieš artimiausią persekiotoją turėdamas taško pranašumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)