Anglijos moterų futbolo „Super League“ sezonas dėl koronaviruso pandemijos buvo baigtas anksčiau laiko. „Chelsea“ komandos garbę ginanti R. Bachmann tapo čempione.

Mažiau džiaugsmingas sezonas buvo jos širdies draugei A. Lehmann, kuri su „West Ham“ rikiavosi tik 8-oje vietoje iš 12 komandų Anglijoje.

Tačiau abi futbolininkės džiaugėsi galimybe praleisti daugiau laiko kartu, o kartu jos jau dveji metai.

„Tai buvo nuostabūs dveji metai“, – leidiniui „Schweizer Illustrierte“ teigė Alisha, kuri per karantino laiką socialiniuose tinkluose paviešino ne vieną triuką su kamuoliu. Daugiausia dėmesio susilaukė jos ir Ramonos „baletas su kamuoliu“.

Abi sportininkės susipažino Šveicarijos rinktinėje, kur A. Lehmann būdama naujokė susižavėjo ekipos žvaigžde R. Bachmann. „Mes pažiūrėjome viena į kitą ilgiau ir tai atsitiko“, – neslėpė gimusios meilės jausmo R. Bachmann. – Nuo tada mes komanda ir gyvename savo svajonių gyvenimą“.

Šveicarijos svajonių futbolo pora kartu gyvena Londone ir po sezono planavo keliauti į JAV, tačiau visus planus sujaukė COVID-19 pandemija. Vietoje Holivudo kalvų – karantinas namie. Tačiau dėl to abi futbolininkės nė kiek neliūdi. Kaip ir nesiginčija. „Vienintelis dalykas už ką ji man parodytų geltoną kortelę, už kėlimą anksti ryte“, – sakė R. Bachmann.

Jos draugė atšovė, kad už tai derėtų rodyti raudonąją kortelę.

Šveicarės svajoja kartu atstovauti savo šaliai pasaulio ir Europos čempionatuose. Artimiausia galimybė turėjo būti Senojo žemyno pirmenybės Anglijoje, tačiau jos nukeltos į 2022 metų vasarą. Šveicarijos rinktinė turi daug šansų pasiekti pagrindinį turnyrą – kvalifikacijoje iki šiol iškovotos 4 pergalės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)