„Hammarby IF“ praėjusią savaitę iškovojo pergalę prieš „Ostersund“ futbolininkus, o Z. Ibrahimovičius norėjo žaidėjus pasveikinti ir slapčia įsigavo į rūbinę.

Tačiau pagal COVID-19 karantino taisykles švedų futbolo lygoje tai daryti yra draudžiama. Į drabužinę patekti gali tik žaidėjai ir treneris.

Televizijos kameros parodė „Ibros“ automobilį prie stadiono, o klubo vienas iš vadovų Richardas von Yxkullas prasitarė, kad 38 metų futbolo žvaigždė aplankė žaidėjus rūbinėje.

Švedijos futbolo federacija nagrinėja minėtą nusižengimą. Jos bosas Matsas Enquistas neskuba daryti išvadų: „Man reikia daugiau informacijos, kol kas nieko pasakyti negaliu. Mes pirmiausiai pakalbėsime su klubo atstovais“.

Kokio dydžio bauda gresia Z. Ibrahimovičiui, kol kas neaišku. Gali būti, kad jam buvo nepaaiškintos taisyklės, nes jis karantino metu netgi treniravosi su šia komanda.

Dabar puolėjas vėl grįžo į Milaną, kur jau pradėjo treniruotis su savo ekipa. Italijos „Serie A“ sezoną ketiną atnaujinti birželio 20 dieną.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją