Dešimtąją vietą lygoje užimantys Bilbao „Athletic“ namuose 1:1 sužaidė su Madrido „Atletico“ futbolininkais, kurie liko šeštoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

Šeimininkus į priekį 37-ąją minutę išvedė Ikeras Muniainas, tačiau jau 39-ąją minutę po Koke perdavimo rezultatą išlygino „Atletico“ puolėjas Diego Costa.

Grubiu elgesiu aikštėje neretai pasižymantis ir „blogiuku“ pramintas Ispanijos rinktinės narys po savo įvarčio pasiuntė gražią žinutę „Atletico“ moterų komandos žaidėjai Virginijai Torrecilla.

25-erių Ispanijos rinktinės futbolininkei praėjusį mėnesį buvo atlikta galvos operacija, kurios metu gydytojai pašalino iš jos smegenų auglį.

Pirmą kartą nuo praėjusių metų rudens Ispanijos čempionate pasižymėjęs D. Costa švęsdamas įvartį iškėlė į viršų 14-uoju numeriu pažymėtus V. Torrecilla marškinėlius.

Sekmadienio vakarą savo santykius dar aiškinsis Madrido „Real“ ir „Eibar“ bei San Sebastiano „Real Sociedad“ bei Pamplonos „Osasuna“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją