BVB klubas svečiuose 1:0 (0:0) palaužė Diuseldorfo „Fortuną“, o pergalingą įvartį įmušė 90+5 minutę, t. y. per jau teisėjo kompensuotą laiką.

Dortmundiečių didvyriumi tapo 19-metis norvegas Erlingas Haalandas, kuris tris taškus saviškiams padovanojo tiksliu smūgiu galva.

Talentingasis blondinas aikštėje pasirodė tik antrame kėlinyje, 61 min., bet sutvarkyti reikalus pusvalandžio jam užteko.

Ši „Borussios“ futbolininkų pergalė neleido jau šeštadienį čempionų vardo užsitikrinti pirmenybių lyderiui Miuncheno „Bayern“, kuris likus žaisti tris turus yra atitrūkęs 7 taškais.


Aštuntojo Vokietijos čempionų titulo iš eilės siekiantys bavarai šeštadienį namuose priėmė Menchengladbacho „Borussią“ ir išvargo pergalę 2:1 (1:1). Ją 86 min. padovanojo Leonas Goretzka.

„Bundesligos“ turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)