Turino ekipa nuo pat pradžių užgulė varžovų vartus ir praėjus vos ketvirčiui valandos C. Ronaldo jau stovėjo prie 11 m žymos.

„AC Milan“ gynėjas Alexas Sandro baudos aikštelėje ranka lietė kamuolį ir teisėjas po VAR peržiūros skyrė baudinį, kurio „Juventus“ žvaigždė nesugebėjo realizuoti.

CR7 smūgiuotas kamuolys pataikė į Gianluigi Donnarummos ginamų vartų kairįjį virpstą ir aikštės šeimininkai 16 min. iššvaistė kaip vėliau paaiškėjo geriausią galimybę išsiveržti į priekį.


Paprastai C. Ronaldo vos kartą per metus nesugeba realizuoti 11 m baudinio. Paskutinį kartą tai atsitiko 2019 sausio 21 dieną rungtynėse su „Chievo“, prieš 509 dienas. Prieš tai – 2018 metais birželį su Iranu, o dar anksčiau CR7 „prašovė“ 2017 metų lapkritį.

Iki nesėkmingo bandymo penktadienį puolėjas realizavo 13 baudos smūgių nuo 11 m žymos.

Nepraėjus nė minutei po C. Ronaldo išgyvento apmaudo vienas Milano ekipos lyderių, pasižymėjęs pirmajame komandų mače, Ante Rebičius, išvydo prieš savo akis raudonąją kortelę (17 min.) ir buvo priverstas palikti aikštę.


Kroatas kovodamas dėl kamuolio ištiesta koja „kung fu“ stiliumi smūgiavo į varžovų gynėjo Danilo krūtinę.

Pirmasis kėlinys baigėsi nulinėmis lygiosiomis, o antrajame, nepaisant to, kad varžovai žaidė mažuma, Turino ekipai taip pat ir nepavyko pakeisti rezultato.

Kitoje Italijos taurės pusfinalio poroje dar žais „Napoli“ ir Milano „Inter“. Pirmoje tarpusavio dvikovoje prieš karantiną 1:0 laimėjo „Napoli“.

Dėl traumos „AC Milan“ komandai negalėjo padėti Zlatanas Ibrahimovičius, kuriam dėl griežtų karantino apribojimų, anot „Gazzetta dello Sport“, buvo neleista stebėti rungtynių net iš tribūnų.

Stadione iš viso galėjo būti ne daugiau nei 300 žmonių, įtraukiant personalą.

Pirmosios taurės pusfinalio rungtynės tarp „Juventus“ ir „AC Milan“ prieš beveik 4 mėnesius – vasario 13 dieną – baigėsi lygiosiomis 1:1.

Birželio 20 dieną turėtų būti atnaujintas ir Italijos Serie A čempionatas.

Penktadienį vykusiose Vokietijos Bundeslygos rungtynėse „Hoffenheim“ namie 0:2 pralaimėjo „Leipzig“ futbolininkams, o Ispanijoje „Granada FC“ 2:1 nugalėjo „Getafe“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)