„Visi šie žaidėjai turi milžinišką potencialą. Mūsų tikslas – sudaryti jiems sąlygas tobulėti, o jų tikslas – pasinaudoti visomis suteikiamomis galybėmis. Identiška situacija, kaip ir su visais kitais mūsų jaunais žaidėjais“, – apie naujokus kalbėjo „Riterių“ direktorius Virmantas Lemežis.

G. Osuoha į „Riterius“ atvyko nuomos pagrindais. Jis priklauso Belgijos aukščiausios lygos „Kortrijk“ klubui, į kurį prieš keletą mėnesių išvyko Teremas Moffi. T. Kondratavičiaus karjera prasidėjo Kauno „Tauro“ mokykloje. Vėliau gynėjas išvyko į Angliją. Trečiasis naujokas O. Čipkus praėjusį sezoną pradėjo „Žalgirio B“ ekipoje, tačiau vasarą išvyko į Ispanijos „Benidorm CD“ klubą.

„Prisijungimas prie Riterių reiškia, kad patekau į organizaciją, kurioje yra puiki terpė tobulėti jaunam žaidėjui. Kadangi komandoje yra patyrusių žaidėjų, jaunimas kiekvienoje treniruotėje privalo save atiduoti visu šimtu procentų. Tokiu būdu atsiranda šansas gauti žaidybinio laiko A lygoje“, – džiaugsmo neslėpė O. Čipkus.

„Riteriai B“ sezoną pradės šįvakar 19:00 valandą Šiauliuose, tuo tarpu pagrindinė komanda sekmadienį 17:00 valandą LFF stadione kovos su Gargždų „Banga“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją