Incidentas įvyko po ketvirtadienio rungtynių, kuriose titulą ginantys pirmenybių lyderiai namuose be įvarčių sužaidė su viena autsaiderių „Tondela“.

Pranešama, kad komandos autobusas buvo užpultas greitkelyje, kuriuo iš „Estadio da Luz“ stadiono galima pasiekti „Benfica“ treniruočių bazę.

Nukentėję saugas iš Vokietijos Julianas Weiglis ir Serbijos krašto puolėjas Andrija Živkovičius buvo nugabenti į ligoninę, jų sužeidimai nėra rimti, skelbia Portugalijos transliuotojas RTP.

Pirmosios rungtynės po priverstinės pertraukos vyko be žiūrovų, tačiau minia buvo susirinkusi prie stadiono vartų.

Nors „Benfica“ ketvirtadienį užėmė turnyro lentelės viršūnę, ji nepasinaudojo galimybe bent kiek atitrūkti nuo „Porto“. Abi komandos dabar turi po 60 taškų.

„Porto“ sugrįžimas ant žaliosios vejos taip pat nebuvo sėkmingas: Sergio Conceicao auklėtiniai trečiadienį 1:2 nusileido „Famalicao“ futbolininkams.

Iki čempionato pabaigos lieka 9 turai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)