„Smagu, kad futbolo aistruoliai vakarais vėl galės mėgautis aukščiausio lygio tiesioginėmis transliacijomis. „Primeira“ lyga po praėjusio sezono UEFA klubų reitinge pakilo į šeštąją vietą, o ją dabar lenkia tik Ispanijos, Anglijos, Vokietijos, Italijos ir Prancūzijos lygos. Be to, „Primeira“ lyga išskirtinė tuo, kad per paskutiniuosius 17 sezonų tik dvi komandos - „Porto“ ir „Benfica“ tapo šalies čempionėmis“, – teigė SPORT1 komentatorius Gintaras Brazdžionis.

Iki Portugalijos čempionato finišo klubams liko sužaisti dar po 10 susitikimų. Šalies čempionatas baigsis liepos 26 dieną.

„Primeira“ futbolo lygoje įnirtinga kova dėl aukso medalių vyksta tarp „Porto“ ir „Benfica“ komandų. Šiuo metu „Porto“ futbolininkai turi 60 taškų, o jų pagrindiniai konkurentai – 59. Trečiąją vietą užimanti „Braga“ surinko 46 taškus.

Dėl koronaviruso pandemjos „Primeira“ lygos kovos nevyksta nuo kovo 8 dienos. SPORT1 televizija kiekvieną turą tiesiogiai rodys po dvejas rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)