„Nepaisant dabartinės situacijos ir pasaulyje siaučiančio karantino, klubai sugebėjo įvykdyti UEFA licencijai keliamus reikalavimus, įskaitant teisinius, finansinius, personalo, infrastruktūros bei sporto kriterijus.

Džiaugiamės dėl komandų bei linkime joms didžiausios sėkmės Europos varžybose“, – teigė LFF licencijavimo skyriaus vadybininkas Karolis Dieninis.

UEFA Europos lygos atrankoje „Riteriai“ kovos šeštus metus iš eilės. Bronzinių A lygos prizininkų UEFA reitingas yra 4,250. Tai yra 277-as rezultatas tarp visų Europos klubų. Toks reitingas pirmajame etape leidžia tikėtis pakliūti tarp skirstomųjų komandų.

„Manau, kad praėję metai puikiai parodė, kad ne į skirstymus reikia kreipti dėmesį, o į savo žaidimą. Daug metų būdami neskirstyti pasirodydavome geriau. Kitas aktualus dalykas – koronavirusas. Labai svarbu, kad nebūtų antrosios bangos ir galėtumėme žmonėms sukurti futbolo šventes“, – kalbėjo FK „Riteriai“ direktorius Virmantas Lemežis.

Pagal dabartinį planą, UEFA Europos lygos atranka startuos liepos 30 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)