Turnyras vyks vietoje tikro futbolo Baltijos taurės varžybų.

Dėl COVID-19 susidariusios situacijos Baltijos taurės turnyras buvo atidėtas iki 2021 metų.

Šių metų pradžioje pirmą kartą istorijoje įvyko eEuro 2020 turnyras, kurio metu visų trijų Baltijos šalių komandos debiutavo kvalifikacinėse varžybose.

Geriausiai pasirodė Lietuvos efutbolininkai, kurie liko per žingsnį nuo dalyvavimo finaliniame etape bei užėmė 17 vietą tarp visų Europos rinktinių.

Artėjančiame Baltijos taurės turnyre Lietuvos efutbolo rinktinei toliau atstovaus Edgaras Skrielius ir Donatas Grabarčiukas.

„Išties gaila, kad dėl pandemijos nutrūko graži Baltijos taurės tradicija. Vis dėlto džiaugiuosi, kad mums pavyko rasti išeitį bei turnyrą suorganizuoti virtualioje erdvėje. eEuro 2020 atrankos turnyre lietuviai įrodė, kad gali kautis su pajėgiausiomis Europos rinktinėmis, o užimta 17 vieta yra puikus rezultatas. Tikime, kad dabartinėje situacijoje eBaltijos taurė yra puiki alternatyva, o virtualaus futbolo plėtra įgaus dar didesnį pagreitį“, - teigė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

eBaltijos taurės varžybos bus tiesiogiai transliuojamos Lietuvos futbolas YouTube kanale.

eBaltijos taurės tvarkaraštis:

19 val. Latvija prieš Estiją;
19 val. Latvija prieš Lietuvą;
20 val. Estija prieš Lietuvą;
20.30 val. Lietuva prieš Latviją;
21 val. Estija prieš Latviją;
21.30 val. Lietuva prieš Estiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)