Pratęsti italai nusprendė ir šalies futbolo taurės turnyrą.

Ministras paskelbė, kad Italijos „Serie A“ pirmenybės bus atnaujintos birželio 20-ąją.

„Italijos futboloas sugrįžta, taip ir turi būti. Žinoma, jeigu užsikrėtimų koronavirusu skaičius ir vėl imtų augti, tektų pirmenybes vėl stabdyti. Tačiau šalies futbolo federacija mane užtikrino, kad egzistuoja planas B – atkrintamosios varžybos. Taip pat yra ir planas C – dabartinės komandų rikiuotės fiksavimas. Visgi mes tikimės, kad birželio 20-ąją pirmenybės jau vyks“, – teigė V. Spadafora.

„Serie A“ pirmenybės buvo sustabytos po 20-ojo turo. Turnyro lentelėje su 63 taškais pirmoje vietoje žengė Turino „Juventus“, antroje su 62 taškais buvo Romos „Lazio“.

Tuo metu Italijos čempionato pusfinalio atsakomąsias rungtynes planuojama sužaisti birželio 13 ir 17 dienomis. Pirmose pusfinalio rungtynėse Milano „Inter“ namie 0:1 nusileido „Napoli”, o „AC Milan” namuose 1:1 sužaidė su „Juventus“.

Primename, kad ketvirtadienį buvo apsispręsta ir dėl Anglijos „Premier“ lygos atnaujinimo. Šios varžybos vėl startuos birželio 17-ąją.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)