„Žalgirio“ direktorė Vilma Venslovaitienė oficialioje ekipos svetainėje internete dėkojo D. Šemberui už organizacijoje praleistus metus ir linkėjo sėkmės tolesnėje veikloje.

„Deividas yra tikras žalgirietis, ir klubo vardu noriu jam padėkoti už visą darbą, kurį jis padarė tiek gindamas „Žalgirio“ garbę aikštėje, tiek ir paskutiniu metu dirbdamas administracijoje“, – sakė V. Venslovaitienė.

D. Šemberas Vilniaus „Žalgirio“ klube pradėjo savo profesionalo karjerą. 1996-aisiais metais jis debiutavo „Žalgirio“ antrojoje komandoje, o 1997-ųjų metų sezone pateko į pagrindinę „Žalgirio“ sudėtį.

Vėliau D. Šemberas rungtyniavo Maskvos „Dinamo“, Maskvos CSKA ir Vladikaukazo „Alania“ klubuose. Futbolininko karjerą D. Šemberas baigė „Žalgiryje“ – 2014 ir 2015 metais sužaidė 53 rungtynes ir pelnė 7 įvarčius.

Lietuvos rinktinės marškinėlius atraminio saugo ir krašto gynėjo pozicijose žaidęs futbolininkas vilkėjo 82 kartus.

Primename, kad „Žalgirį“ dar prieš sezono pradžią paliko ir kitas už komandos komplektavimą atsakingas buvęs rinktinės žaidėjas – Deividas Česnauskis.

Kovo viduryje dėl koronaviruso pandemijos sustabdytas A lygos čempionatas bus atnaujintas šį savaitgalį, žalgiriečiai šeštadienį miesto derbyje susitiks su „Riteriais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)