Achilo sausgyslės problemų Z. Ibrahimovičius turėjo ir šių metų pradžioje, dėl skausmų praleido rungtynes sausį ir vasarį.

Futbolininkas per karantiną buvo savo tėvynėje ir į Milaną grįžo tik prieš 2 savaites.

Italų „Gazetta dello Sport“ nuogąstauja, kad puolėjui galėjo trūkti Achilo sausgyslė. Spekuliuojama ir faktu, kad jis gali baigti karjerą. Daugiau detalių paaiškės po išsamaus tyrimo.

Futbolo žvaigždės ir buvusio Švedijos nacionalinės ekipos lyderio sutartis su „AC Milan“ turėjo baigtis birželio mėnesį. Klubas pasiliko sau teisę pratęsti kontraktą dar metams.

Z. Ibrahimovičius į „San Siro“ stadioną grįžo po beveik 2 karjeros metų, praleistų Los Andželo „Galaxy“ komandoje. Anksčiau jis žaidė už Milano ekipą nuo 2010 iki 2012 metų.

„AC Milan“ šiuo metu užima 7 vietą „Serie A“ čempionate, kuris buvo sustabdytas kovą dėl koronaviruso pandemijos.

„Serie A“ klubai nubalsavo, kad nori pratęsti čempionatą birželio 13 dieną ir laukia Italijos vyriausybės leidimo. Kad futbolo sezonas būtų atnaujintas nuo birželio 13 dienos pritarė 16 klubų, o likusieji išreiškė norą pradėti žaisti nuo birželio 20 dienos.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)