Šeštadienį Zagrebo „Maksimir“ stadione vykusiose kontrolinėse rungtynėse lietuvis pasižymėjo puikiu įvarčiu ir padėjo HNK „Gorica“ klubui 3:2 (1:1) nugalėti daugkartinį šalies čempioną vietos „Dinamo“.

P. Golubicko žvaigždės valanda išmušė antrame kėlinyje: rezultatui esant 2:1 techniškai valdydamas kamuolį jis suklaidino bent kelis varžovus, tada sužaidė sienelę su komandos draugu, o pats įkirto į baudos aikštelę, joje aplenkė dar vieną oponentą ir smūgiu vienu lietimu 79 min. įtvirtino saviškių pergalę. Tituluotieji „Dinamo“ futbolininkai Pauliaus reidą ir dūrį į jų vartų tinklą stebėjo tarsi sustingę.

Primename, kad praėjusį sezoną P. Golubickas gynė Marijampolės „Sūduvos“, su kuria tapo A lygos čempionu, garbę, nors dar prieš metus težaidė Lietuvos I lygoje.

Dėl koronaviruso sustabdytos Kroatijos pirmenybių kovos bus atnaujintos birželio 6 dieną.

Lietuvio Valdo Dambrausko treniruojama HNK „Gorica“ su 35 taškais kol kas žengia 6-oje turnyro lentelės vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)