Ir toliau taškų nebarsto pagreitį įgijusi Dortmundo „Borussia“, kuri svečiuose 2:0 (1:0) susitvarkė su „Wolfsburg“ klubu.

Jau šeštą pergalę iš eilės pasiekusiems ir toliau spaudimą čempionato lyderiui Miuncheno „Bayern“ didinantiems BVB futbolininkams po įvartį per kėlinį pelnė Raphaelis Guerreiro (32 min.) ir Achrafas Hakimi (78 min.).

Tuo metu principinėje dvikovoje dėl trečios vietos Menchengladbacho „Borussia“ namuose 1:3 (0:1) neatsilaikė prieš Lėverkuzeno „Bayer“.

Šeimininkams antro kėlinio pradžioje buvo pavykę rezultatą išlyginti (1:1), kai 52 min. puikų įvartį vienu lietimu įmušė legendinio Prancūzijos gynėjo Liliano Thuramo sūnus Marcusas, bet Kai Havertzas netrukus realizavo 11 metrų baudinį, o 81 min. į visus klausimus atsakė Svenas Benderis.

Primename, kad dėl koronaviruso pandemijos rungtynės Vokietijoje vyksta be sirgalių, o komandos laikosi daugybės saugumo reikalavimų.

Pirmenybių lyderį „Bayern“ (61 tšk.) persekioja „Borussia“ (57) ir „Bayer“ (53 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)