Anksčiau gražuolė draugavo su kolumbiečių atlikėju Maluma, tačiau rudenį britų, prancūzų ir brazilų bulvarinė žiniasklaida rašė, kad iš dainininko ją perviliojo ne kas kitas, o Paryžiaus PSG puolėjas Neymaras.

Tiesa, pati 28-erių Natalia tai neigė, tvirtinusi, jog futbolininkas jos išsiskyrime su atlikėju neatliko jokio vaidmens.

Dabar kalbas apie draugystę su bendraamžiu Neymaru vėl kursto bendros poros fotografijos žurnalui GQ.

Kaip naujoje „Instagram“ nuotraukoje pažymėjo N. Barulich, ši Paryžiuje daryta fotografija turėtų atsidurti birželio mėnesio GQ žurnale, kuriame bus publikuojama Neymaro ir Natalios istorija.

„Bonnie & Clyde'as“, – nuotrauką apibūdino pati mergina.

Manoma, kad pora fotosesijoje dalyvavo jau prasidėjus pandemijai. Kita poros nuotrauka turėtų papuošti žurnalo viršelį.


„Iš atakos į gynybą. Į savo mylimųjų gynybą. Birželio mėnesio herojai mums primena, kaip svarbu palaikyti ir ginti savo mylimus žmones. Ir nesvarbu, ar jūs esate atsidūrę saviizoliacijoje kartu tarp keturių sienų, ar jūs priversti komunikuoti telefonu“, – intriguoja žurnalas GQ.

N. Barulich ir Neymaras susipažino viename iš ankstesnių futbolininko gimtadienių, kuriame mergina dar lankėsi kartu su buvusiu draugu Maluma.

Pirmuoju ženklu, kad N. Barulich susižavėjo Neymaru, laikytas viešas jos pasveikinimas brazilų superžvaigždei jo 28-ojo gimtadienio proga.

„Visi žino, koks išskirtinai talentingas tu esi, tačiau jeigu jie tik galėtų pamatyti, koks tikras ir gražus tu esi širdyje. Tau – visa mano pagarba ir įvertinimai“, – rašė mergina, savo socialinio tinklo „Instagram“ profilyje nevengianti pasidalinti ir gana pikantiškomis fotografijomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)