Po sekmadienio pergalės 2:0 prieš Berlyno „Union“, Miuncheno klubo vadovas Karl-Heinzas Rummenigge kalbėjo, kad derybos su vartininku vyksta labai produktyviai ir vylėsi kad jos gretai pasibaigs. Neklydo.

M. Neueris oficialiai trečiadienį pratęsė sutartį su „Bayern“ iki 2023 metų. 34 metų komandos kapitonas 2021 metais turėjusią pasibaigti sutartį pratęsė dar dvejiems metams.

Teigiama, kad vartininko sprendimą likti Miunchene lėmė sutarties pratęsimas balandžio pradžioje su „Bayern“ treneriu Hansi Flicku.

„Per karantino ir sustabdyto sezono laikotarpį nenorėjau priimti jokių sprendimų, nes niekas nežinojo, kaip bus su „Bundeslyga“ toliau, – teigė keturiskart geriausias planetos vartininkas. – Dabar matau daugiau optimizmo ateityje. „Bayern“ klube jaučiuosi labai gerai, kaip namie. Komanda lieka viena iš geriausių Europos komandų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)