Seulo ekipa atsiprašė savo gerbėjų po to, kai sukėlė pasipiktinimą dėl rungtynių metu tribūnoje išdėliotų „sekso žaisliukų“.

Praėjusio sezono bronziniai prizininkai sekmadienį žaidė pirmąjį dėl koronaviruso pandemijos atidėto nacionalinio čempionato mačą namuose. Saugantis viruso plitimo stadiono vartai žiūrovams liko užverti.

Tuščių kėdžių vaizdą šeimininkai nusprendė paįvairinti. Tribūnose buvo išdėstyta 30 manekenų – 25 iš jų buvo moteriškos lyties.

Klubas paaiškino, jog tai buvo „aukščiausios rūšies manekenai“, bet pripažino, jog jie atkeliavo iš vieno erotinių prekių tiekėjo.

Anot „Seoul“ atstovo Lee Ji-hoono, klubas suklydo nepasidomėjęs, kuo būtent verčiasi bendradarbiavimą pasiūliusi „Dalcom“ kompanija.

Tačiau oficiali versija kelia abejonių, mat kai kurios lėlės buvo pažymėtos erotinių interneto svetainių reklama – nors pornografija Pietų Korėjoje ir uždrausta.


Kaip ten bebūtų, aikštėje „Seoul“ šventė pergalę 1:0 prieš „Gwangju“ ekipą ir palypėjo į šeštą vietą.

12 komandų turnyre, kuris turėjo prasidėti vasarį, bet buvo atidėtas trims mėnesiams, sužaisti du turai, pirmauja „Ulsan“ futbolininkai (6 taškai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)