Daug progų nesukūrę bavarai svečiuose 2:0 sugebėjo palaužti Berlyno „Union“ pasipriešinimą ir padidinti atotrūkį nuo persekiotojų Dortmundo „Borussia“ iki 4 taškų.

Miuncheno ekipa priekyje galėjo būti jau 18-ąją minutę, bet Thomasas Mulleris nerealizavo 11 m. baudinio. Tiesa, 40-ąją minutę svečiai prie šios atžymos gavo antrą šansą, o tuomet smūgiuoti stojęs Robertas Lewandowskis nesuklydo.

Lenkui tai buvo 40-asis sezono įvartis.

Pergalę įtvirtino Benjamino Pavardo įvartis 81-ąją minutę.

Šiame susitikime „Bayern“ kamuolį kontroliavo 65 proc. laiko, tačiau į vartų plotą smūgiavo tik tris kartus. Pralaimėtojai į Manuelio Neuerio ginamų vartų plotą pataikė dukart.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Koln“ ir „Mainz“ sužaidė taikiai 2:2. Kadangi Bundeslygos mačai žaidžiami be žiūrovų, Kelno ekipa tuščiose tribūnose ant kėdžių išdėliojo komandos marškinėlius.

26-ąjį čempionato turą užbaigs Bremeno „Werder“ ir Leverkuzeno „Bayer“ akistata pirmadienio vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)