„Leipzig“ lyderis jau prieš kurį laiką yra atskleidęs, jog „Liverpool“ visuomet bus pirmasis jo pasirinkimas – žaisti Mersisaido ekipoje yra jo vaikystės svajonė. Apie susidomėjimą T. Werneriu yra kalbėjęs ir UEFA Čempionų lygos nugalėtojų strategas Jurgenas Kloppas.

Pasak pranešimų, vokiečiai šiemet kalbėjosi tarpusavyje bei vieningai nusprendė, jog 24-erių futbolininkas Liverpulyje pritaptų puikiai.

„Liverpool“ domisi galimybe įsigyti „Leipzig“ žvaigždę jau artėjančią vasarą, tačiau veikiausiai nuspręs šiemet neišlaidauti. Nors T. Werneriu domisi ir tokie klubai kaip „Manchester United“, „Chelsea“ ar „Barcelona“, vokietis yra pasiruošęs juos atstumti.

Šį sezoną per 40 rungtynių 28 įvarčius pelnęs puolėjas planuoja likti gimtinėje dar vieną sezoną ir persikelti į Liverpulį 2021-aisiais. Anglai tuomet turės geresnes galimybes jį įsigyti už mažesnę kainą, nes jo išpirkos vertė sieks tik 36 mln. svarų.

Nuo 2016 metų „Leipzig“ garbę ginantis T. Werneris yra sužaidęs 29 mačus Vokietijos rinktinėje bei joje mušęs 11 įvarčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)