Puerto Riko reperio Residente dainos „Antes Que el Mundo Se Acabe“ vaizdo klipe – daugybė besibučiuojančių porų, o be L. Messi šiame klipe pasirodė ir futbolininkas Paulo Dybala, boksininkas Canelo Alvarezas, aktorius Benas Affleckas ar dainininkas Ricky Martinas.

Vis dėlto futbolo sirgaliams labiausiai užkliuvo L. Messi ir jo bučinio technika. Nors nemažai žmonių socialiniuose tinkluose argentinietį ir gyrė, dar daugiau žmonių stebėjosi bei kritikavo, o kai kurie netgi buvo pasišlykštėję.


„Jaučiu, kad pamatęs besibučiuojantį Messi tuoj apsivemsiu. Ar jis niekada nėra to daręs anksčiau? Kas čia per velnias“, – rašė vienas iš internautų.

Tris vaikus auginančių L. Messi ir A. Roccuzzo bučiniai žmonėms yra užkliuvę ir anksčiau: prieš trejus metus socialiniuose tinkluose plito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas bučinys per poros vestuves.

L. Messi ir jo žmonos bučinys nuo 1:58:

L. Messi ir jo žmonos bučinys poros vestuvėse:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)