Dažnai laiką draugų apsuptyje leidžiantis M. Balotelli itin sunkiai tvarkėsi su vienatve. Dėl karantino 29-erių sportininkas turėjo problemų ir su mityba.

„Krausčiausi iš proto, nes buvau visiškai vienas. Mano dukra yra Neapolyje, mano sūnus – Ciuriche, mano broliai – karantine su savo vaikais. Likau visiškai vienas. Buvo sunku.

Pirmąsias tris karantino dienas valgiau kartoną, nes nemoku gaminti. Bandžiau atsikąsti ir gabalėlį sienos, bet galiausiai išmokau užsisakyti maisto į namus“, – pasakojo M. Balotelli.

Italijos futbolo klubams neseniai buvo leista pradėti treniruotis. Planuojama, kad „Serie A“ čempionatas bus atnaujintas birželio 13-ąją.

M. Balotelli nekantriai laukia šios dienos, tačiau pripažįsta, jog atgauti turėtą sportinę formą bus sudėtinga.

„Jei dabar duotumėte man kamuolį, aš niekaip nesuvaldyčiau jo pirmuoju prisilietimu. Neliečiau kamuolio du mėnesius. Namuose treniruotis negalėjau, neturėjau net bėgimo takelio“, – sakė atletas.

Praeityje „AC Milan“, „Inter“, „Liverpool“ ir „Manchester City“ ekipose žaidęs M. Balotelli šį sezoną per 19 rungtynių pelnė 5 įvarčius, o jo atstovaujama „Brescia“ šalies čempionate užima paskutinę vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)