Penktadienį nuotoliniu būdu vykusiame Rusijos futbolo sąjungos posėdyje priimtas sprendimas birželio 21-ąją atnaujinti aukščiausios šalies lygos pirmenybes.

Iki pat pirmenybių pabaigos rungtynės vyks be žiūrovų, komandoms bus leidžiama atlikti po 5 keitimus per rungtynes.

Pirmos ir antros lygos čempionatai paskelbti užbaigtais – iki pabaigos bus vykdomas tik aukščiausiosios lygos čempionatas.

Dvi paskutines vietas jame užėmusios komandos iškris į žemesnę – pirmąją lygą, iš kurios į elitinį divizioną pakils Volgogrado „Rotor“ ir „Chimki“ klubai.

Kol kas nėra galutinai nuspręsta, kur bus vykdomos turnyro rungtynės – tai priklausys nuo koronaviruso pandemijos plitimo.

Dėl viruso Rusijos čempionatas buvo sustabdytas komandoms sužaidus 22 turus. Pirmąją vietą sustabžius turnyrą užėmė Sankt Peterburgo „Zenit“ su 50 taškų. 2-3 vietas dalijosi po 41 tašką surinkusios Maskvos „Lokomotiv“ ir „Krasnodar“ ekipos.

Pastaruoju metu koronaviruso infekcijos atvejų Rusijoje nuolat daugėja. Šiuo metu šalyje yra registruota per 262 tūkst. užsikrėtimų, mirusiųjų skaičius artėja prie 2500.

Primename, kad šį savaitgalį savo čempionatą atnaujina Vokietija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)