Šeštadienį „Augsburg“ namuose priims „Wolfsburg“ futbolininkus, o ekipos vyriausiasis treneris mačą galės stebėti tik per televizorių.

Vokietis sezono atnaujinimo išvakarėse pažeidė karantino taisykles.

„Augsburg“ strategas buvo išėjęs iš viešbučio, kuriame privalomam dviejų savaičių karantinui prieš pirmąsias rungtynes buvo apgyvendinta visa komanda. Specialistas užsuko į parduotuvę nusipirkti dantų pastos ir kremo odai.

Dėl to karantinas jam pratęstas, ir stadiono vartai liks užverti.

„Padariau klaidą. Nors ir laikiausi visų higienos taisyklių, dabar nebegaliu nieko pakeisti ir turiu prisiimti pasekmes“, – apgailestavo H. Herrlichas, šeštadienį turėjęs debiutuoti prie „Augsburg“ vairo.

Naujieji jo auklėtiniai „Bundesliga“ turnyro lentelėje užima 14-ą vietą (27 taškai). Kovą poste pakeitęs Martiną Schmidtą H. Herrlichas pasirašė sutartį, galiosiančią iki 2022 metų birželio.

Buvęs puolėjas praeityje žaidė Lėverkuzeno „Bayer“, Menchengladbacho „Borussia“ ir Dortmundo „Borussia“ klubuose, epizodiškai pasirodė Vokietijos rinktinėje.

2017-2018 metų sezone jis treniravo „Bayer“ futbolininkus.

Vokietijos čempionate, kuris pirmasis iš didžiųjų Europos lygų ryžosi atnaujinti koronaviruso pandemijos sustabdytą sezoną, pirmauja aštunto iš eilės trofėjaus siekiantis Miuncheno „Bayern“ (55 taškai), lenkiantis artimiausius persekiotojus „Borussia“ (51 tšk.) ir „Leipzig“ (50 tšk.).

Iki čempionato pabaigos liko devyni turai, turnyras bus tęsiamas be žiūrovų tribūnose.

Šio savaitgalio „Bundesliga“ rungtynių tvarkaraštis

Šeštadienis

16:30 „Augsburg“ – „Wolfsburg“

16:30 Dortmundo „Borussia“ – Gelzenkircheno „Schalke“

16:30 Diuseldorfo „Fortuna“ – „Paderborn“

16:30 „Hoffenheim“ – Berlyno „Hertha“

16:30 „Leipzig“ – „Freiburg“

19:30 Frankfurto „Eintracht“ – Menchengladbacho „Borussia“

Sekmadienis

16:30 „Koln“ – „Mainz“

19:00 Berlyno „Union“ – Miuncheno „Bayern“

Pirmadienis

21:30 Brėmeno „Werder“ – Lėverkuzeno „Bayer“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)