Į lemiamą turnyro etapą pateko 4 lietuviai: Matas Vareika iš Vilniaus „Žalgirio“, Rokas Filipavičius iš Vilniaus „Riterių“ bei Ernestas Veliulis ir Tomas Salamanavičius iš „Panevėžio“.

Savo atrankos grupes lietuvių tarpusavio kovose laimėję M. Vareika ir R. Filipavičius iš karto pateko į ketvirtfinalį, o antri likę panevėžiečiai kovos aštuntfinalyje.

E. Veliuliui teks grumtis su ukrainiečiu Stanislavu Nečyporenka iš Daugpilio „Daugavpils“. 23 metų saugas savo šalies turnyro A grupėje iškovojo 2 pergales ir patyrė 2 pralaimėjimus.

Tuo metu 27 metų panevėžietis Lietuvos turnyro B grupėje per 5 rungtynes iškovojo 3 pergales, po kartą sužaidė lygiosiomis ir pralaimėjo.

Šios poros laimėtojas ketvirtfinalyje susitiks su R. Filipavičiumi. Atrankos etape „Riterių“ futbolininkas pranoko E. Veliulį 2:0.

T. Salamanavičius aštuntfinalyje mes iššūkį 21 metų rusui Semionui Beliakovui iš Talino „Legion“. Šis puolėjas Estijos atrankos turnyro B grupėje, kaip ir dar 2 žaidėjai, iškovojo 3 pergales bei patyrė 1 pralaimėjimą, o antras liko tik dėl minimaliai prastesnio nei Markuso Allasto įmuštų ir praleistų įvarčių santykio.

27 metų „Panevėžio“ saugas Lietuvos atrankos turnyro A grupėje kartą iškovojo pergalę, 3 kartus sužaidė lygiosiomis, tačiau to užteko, kad užimtų antrąją vietą.

T. Salamanavičiaus ir S. Beliakovo dvikovos laimėtojas ketvirtfinalyje susitiks su M. Vareika. Pirmajame etape „Panevėžio“ ir „Žalgirio“ futbolininkų dvikova baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 3:3.

Baltijos eTaurės turnyro čempionui atiteks 2300 eurų piniginis prizas. Visas turnyro kovas galima stebėti tiesiogiai „Delfi TV“ arba oficialiame Lietuvos futbolo A lygos tinklalapyje alyga.lt.

Atkrintamųjų varžybų tvarkaraštis:

Gegužės 12 d., antradienis

18.00 Andreas Vaikla (Estija) – Ivanas Lukjanovas (Latvija)

18.40 Ernestas Veliulis (Lietuva – Stanislavas Nečyporenka (Latvija)

19.20 Vladislavas Chomutovas (Estija) – Toluwalase Arokodare (Latvija)

20.00 Semionas Beliakovas (Estija) – Tomas Salamanavičius (Lietuva)

20.40 1/4 Jegoras Novikovas (Latvija) – Andreas Vaikla/Ivanas Lukjanovas

21.20 1/4 Rokas Filipavičius (Lietuva) – Ernestas Veliulis/Stanislavas Nečyporenka

Gegužės 13 d., trečiadienis

18.00 1/4 Markusas Allastas (Estija) – Vladislavas Chomutovas/Toluwalase Arokodare

18.40 1/4 Matas Vareika (Lietuva) – Semionas Beliakovas/Tomas Salamanavičius

19.20 Pusfinalis

20.00 Pusfinalis

20.40 Dėl 3 vietos

21.20 Finalas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)