Nuo 35-erių italo kliuvo buvusiam Italijos rinktinės puolėjui Mario Balotelli bei Turine 2009-2011 metais žaidusiam brazilui Felipei Melo.

„Mario yra negatyvi persona, kuri visiškai negerbia savo komandos. 2013 metais, kai žaidėme Konfederacijų taurės turnyre, jis rinktinei nepadėjo nė trupučio. Jis nusipelnė antausio.

Melo yra dar blogiau. Jis yra blogiausias iš blogiausių. Negaliu pakęsti nepagarbių ir negatyviai nusiteikusių žmonių. Melo yra supuvęs obuolys“, – Italijos spaudoje cituojamas G. Chiellini.

Tokie „Juventus“ gynybos ramsčio komentarai netruko sulaukti atsako. M. Balotelli pareikalavo tuos pačius žodžius išsakyti jam į veidą.

„Nuo 2013-ųjų turėjai daug progų pasakyti tokius dalykus tiesiai man į veidą kaip tikras vyras, tačiau to nepadarei. Ko gero ateityje tą patį kalbėsi apie dabartinius savo bendraklubius.

Tai yra keistas kapitonas. Jei tai reiškia būti čempionu, geriau aš pats tokiu netapsiu“, – sakė 29-erių M. Balotelli, kuris per 36 mačus Italijos rinktinėje yra pelnęs 14 įvarčių.

Netylėti nusprendė ir Brazilijoje rungtyniaujantis 36-erių F. Melo, kuris po trumpo karjeros etapo Turine į šį miestą buvo grįžęs ir kaip Stambulo „Galatasaray“ bei Milano „Inter“ žaidėjas.

„Nesuprantu, apie ką jis kalba. Kai žaidžiau „Juventus“ klube, gerbiau visus. Galbūt Giorgio manęs bijojo? Galbūt jis supyko dėl to, jog žaidžiau „Inter“ ekipoje?

Per savo karjerą jį įveikiau ne kartą, o kalbėti tokius dalykus yra neprofesionalu ir negarbinga. Pats visko nepasakysiu ir paliksiu kai kurias detales persirengimo kambaryje“, – sakė F. Melo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)