Pagal pirminę informaciją, į policininkus kreipėsi O. Vukojevičiaus žmona. Ji apkaltino vyrą grasinimu susidoroti ne tik su ja, bet ir su jos šeimos nariais.

Įtariama, kad prieš porą metų karjerą baigęs šiuo metu 36-erių O. Vukojevičius namuose pasirodė girtas. Policija jį sulaikė ir apklausė, taip pat apieškojo jo namus, bet paleido su sąlyga, kad Ognjenas nesiartins nei prie namų, nei prie savo žmonos arčiau nei per 200 metrų. Policija tęsia tyrimą.


Su 2000-ųjų konkurso „Mis Kroatija“ nugalėtoja O. Vukojevičius susituokė 2016-aisiais. Po metų jie susilaukė sūnaus Lukos.

Per savo karjerą Ognjenas atstovavo tokiems klubams kaip Zagrebo ir Kijevo „Dinamo“, „Lierse“, Vienos „Austria“ ir Maskvos „Spartak“, o dabar treniruoja Kroatijos jaunimo (iki 21 metų) rinktinę.

Šalies nacionalinės komandos garbę jis gynė 55 rungtynėse, per kurias pasižymėjo 4 įvarčiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)