Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, jog COVID-19 diagnozuotas trims madų sostinės klubo atstovams. Kas konkrečiai užsikrėtė, kol kas nepatikslinama: tai galėjo būti ir futbolininkai, ir treneriai, ir kitas personalas.

Pridėjus „Milan“, bendras šią savaitę Italijos ekipose nustatytų koronaviruso atvejų skaičius išauga iki 14. Užsikrėtę taip pat yra šeši Florencijos „Fiorentina“, keturi Genujos „Sampdoria“ ir vienas „Torino“ komandos atstovas.

Masiškai testuoti Italijos futbolo ekipų narius imtasi viliantis birželį pratęsti dėl koronaviruso pandemijos sustabdytą sezoną, tačiau nauji viruso židiniai verčia abejoti tokia perspektyva.

Kita vertus, dešimt COVID-19 susirgimų dviejuose aukščiausiuose šalies divizionuose nustačiusiai Vokietijos futbolo federacijai tai nesutrukdė pasiryžti „Bundesliga“ kovas atnaujinti jau gegužės 16 d.

Primename, kad „Serie A“ pirmauja titulą ginantis Turino „Juventus“(63 tšk.), tašku lenkdamas artimiausią persekiotoją Romos „Lazio“. Iki pirmenybių pabaigos liko 12 turų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)